Товари та послуги

ПБТ Ultradur B 1520 FC R01

Опис


Ultradur B1520 FC R01 - це ПБТ (полібутилентерефталат) з високою плинністю, призначений для використання в упаковці. Цей матеріал поєднує в собі жорсткість, міцність, термічну стабільність і хімічну стійкість, властиві полімеру Ultradur, і має покращені властивості, такі як бар'єрні якості, створений для упаковки харчових продуктів та води.

Переваги:

  • Безпечний для контакту з харчовими продуктами та питною водою
  • Термічна стабільність
  • Хімічна стійкість
  • Висока механічна міцність

Застосування:


Ultradur B1520 FC R01 застосовується для виготовлення:
Кавових капсул: Підходить для виробництва капсул для кофемашин.
Упаковка для харчових продуктів: Використовується для створення упаковок, які можуть включати контейнери для зберігання харчових продуктів, упаковки для напоїв і води та інші види упаковки, які потребують прямого контакту з їжею.
Медичні та фармацевтичні упаковки: Завдяки своїм бар'єрним властивостям та хімічній стійкості також підходить для пакування медичних та фармацевтичних виробів.

ПБТ Ultradur B 1520 FC R01
найменування параметрів
од. вим
значення
Фізичні властивості:
Густина
g/cm³
1.3
Показник в'язкості
cm³/g
88
Усадка при лиття, поздовжня
%
1.9
Усадка при лиття, поперечна
%
1.8
Механічні властивості:
Водопоглинання
%
0.5
Поглинання вологи
%
0.25
Модуль пружності при розтягуванні
MPa
2500
Напруга в точці плинності
MPa
58
Подовження в точці плинності
%
4
Номінальне подовження під час розриву
%
12
Ударна міцність Шарпі, +23°C
kJ/m²
130
Ударна міцність Шарпі, -30°C
kJ/m²
40
Ударна міцність Шарпі з надрізом, +23°C
kJ/m²
3
Ударна міцність Шарпі з надрізом, -30°C
kJ/m²
2,5
Теплові властивості:
Температура плавлення
°С
223
Температура вигину під навантаженням, 1.80 MPa
°С
55
Температура вигину під навантаженням, 0.45 MPa
°С
155
Зазначені показники вимірюються за внутрішніми методиками, близьким до відповідних ISO, ГОСТ Інформація носить ознайомчий характер, рекомендуємо використовувати технічну інформацію після узгодження з постачальником і підписання нормативно-технічної специфікації